Nytt år = nya friska tag.

japp. nya friska tag helt enkelt. Jag försöker så gott jag kan! Men en sak har jag tänkt på. Varför kan jag inte bara få må bra? och ha ett liv som fungerar normalt utan massa motgångar hela tiden? vad har jag för förbannelse över mig kan man ju undra? varför just jag? Det är livets stora fråga...

Inte för att jag tycker synd om mig själv, jag är bara så förbannat trött på allt som händer hela tiden! Mitt liv är inte det lättaste. Och om du inte vill sitta och läsa om mina problem så läs inte. klaga inte, låg mig få skriva av mig lite.

Jag har bestämt mig för att det här livet ska bli bra. Nyss har jag tagit tag i en sak: Mitt boende. Det funkar inte. jag trodde att jag hade hittat det jag sökte. Visst det var bra ibörjan. men nu har det spårat ur totalt. Jag vill inte ha massa skumt folk hemma hos mig som jag inte ens känner. SÅ jag har bestämt mig för att flytta till falun & börja om från början. Träffa rätt umgänge och bli att må bra. det känns faktiskt bra ! Jag kommer ju närmare min bästaste NATTA ! <3 Utan henne skulle jag inte överleva. helt seriöst.

Aja nu orkar jag inte skriva mer idag. har nyss bubblat ett varmt bad & nu ska ja kolla på Law and order! :)

Och imon börjar praktiken som vi ska ha till v18. MEN DOM KAN GLÖMMA ATT JA SKA DIT :) SOOOOOOOVMORGON! :)