BRÅTTOM

Nu är jag klaaar för att gå ut (: hehe. Jennifer ringde nyss och sa att hon satt på bussen påväg till Borlänge, så jag måste ta och skynda mig lite, ska nämligen cykla ner till stationen och möta henne sen går vi vidare till Kupolen!

Dagens outfit: svarta leggnings, min söta aprikos tunika (?) från gina & svarta pumps.  Har tyvärr ingen bra kamera, lyckades ju supa bort den förut . får väll köpa en ny.  Hehe ;)

Jag Saknar det.



Måste dra nu! Hörs sen :)
 Puss!!!


god morgon ?

haha . vet inte om man kan säga gid morgon längre. men nu är jag iaf vaken =) somnade vid halv 5 imorse så jag har inte fått så många timmars sömn, menmen. vaknade av att tvn stod på, & det är The Hills maratonMTV nu, så mys och såå bra. Men tyvärr så får jag iunte ligga kvar i min sköna säng och titta på det. eller får &får... jag har inte tid ! :) jag ska hoppa in i en varm dusch sen fixa mig. för Jennifer är på väg till Borlänge. Vi ska ta en runda på Kupolen och kanske ta en fika och en rejäl pratstund? Eftersom hon har flyttat till Stockholm så hinner vi inte ses osv så mycket längre:/ vilket jag tycker är jätte synd för hon är min bästa barndomskompis!  Jag funderar på vem av mina grannar det är som spelar musik på högsta volym och högsta bas? hummm. får slå på min och överrösta dom (var det rätt ord?)
 

ajja måste skynda mig nu! skriver mer sen:)    Puss!


ny bloggdesign ! :)

Kan fortfarande inte sova :(       men har fått en ny bloggdesign av söta sarah (: tack så mycket !

just nu ligger jag i sängen med laptopen och kollar på tv samtidigt som jag dunkar Lady  gaga - boys boys boys i mina extremt bra högtalare ( ironisk ) dom säger med andra ord.  klockan är 03:11 och jag är inte ens trött? vad finns det att göra uppe nu? förutom att snacka med felicia på msn :D

neej nu tror ja att jag ska slå mig själv med en stekpanna i huvet så jag somnar? haha...


jag saknar nathalie (v


boring.

sitter här i min ensamhet på Bullermyren, tänker på Andy som är på Öland utan mig & snart börjar CSI Miami - greejt.

Syster med familj åkte till Kalmar idag:( men jag har ju sån tur att dom kommer tillbaka till oss nästa vecka!
I helgen har haf varit hemma hos mami, känns att det kan behövas ibland, Bara för att jag vill bo själv betyder det inte att jag vill komma ifrån familjen, Jag vill kunna ta hand om mig själv. Måste erkänna att jag faktiskt saknar Rupstjärn ibland, tro det eller ej, men så är det. Att känna att någon tar hand om en är underbart. <3 fasst dagen slutade väll inte så bra. menmen.

Jag saknar nathalie, hur mycket som hellst, hon lämnade mig här hemma när hon & moa tog tåget till Västervik. :( men som tur är kommer hon ju snart hem igen., då ska vi träffas hur mycket som hellst !

Käkat alledes för mycket godis idag så att jag mår illa som en gris!!!!!!!

nej nu ska jag kika på CSI sen sova, Skriver mer imon (: puss!


Välkommen till min nya blogg!